Inspiration och glädje!

Denna blogg kommer att handla om förvaring, inredning och annat om mitt boende.

Projekt "Hästrum"

Kategori: Malvavägen

Tuvas rum

Lillskrutt har det minsta rummet och det har varit jättesvårt att få det beboeligt, eftersom hon bestämt ska ha sin stora säng med koja under, men nu är hennes rum klart.

Hon har velat ha ett hästrum och jag har haft hennes rum som ett projekt medans hon har varit bortrest i 2 veckor.
I morgon kommer hon hem, och hon vet inte att jag har gjort om hela hennes rum... jag tror att hon kommer att bli nöjd och jätteglad.
Det enda som är kvar är att sätta fast sladdarna till lamporna och köpa en krok till, så att hennes prinsessklänningar får plats att hänga.

Det är svårt att fota eftersom det är så litet, men så här vart det iaf.











Häcken är numera klippt till största delen

Kategori: Malvavägen

Nu har vi klippt häcken... eller Jonas har klippt det mesta vill säga =)

Häcken på sidan är antagligen en Hagtornshäck, med lååånga vassa taggar. Jag råkade trampa på en som gick rakt igenom foppa-toffeln jag hade på mig! Där kan man snacka taggar!!!! Jag fattar inte riktigt hur man kan välja en sådan häck, men det är jag det... dessutom så sticker det upp skott ur gräsmattan *irriterande*

På framsidan har vi en Liguster-häck har jag lyckats utröna ur mitt nya favoritforum Odla.nu. =)
Ligustern har jag och Jonas klippt nu också, dock så hoppas jag att den tar sig, eftersom jag och Jonas provar oss fram och vi gick VÄLDIGT hårt åt den! Den hängde över muren el vad man säger med kanske 40 -50 cm och det klippte vi bort, så nu hoppas vi att den tar sig och blir grön igen... =)
Jag  har även toppat den så att den är ganska så rakt klippt nu. Den har ju växt i vågor, och vi vill ha en jämn häck, och då får vi klippa lite på vissa ställen och knappt något på vissa... men men, det blir säkert bra! Så resonerar vi iaf...

Lite bilder kommer inom kort!