Inspiration och glädje!

Denna blogg kommer att handla om förvaring, inredning och annat om mitt boende.

Hallen

Kategori: Malvavägen

Vår gröna hall... är nu Stockholmsvit! AMEN!!
Jag är såå lycklig, det har tagit ett bra tag att övertyga sambon om att det kommer att bli fint och äntligen fick jag som jag ville... nu är det bara fondväggen kvar. Jag vill ju gärna ha en knallorange fondvägg, men jag vet inte om jag kan få igenom det... önska går ju så får vi väl se? =)
Till hallen har jag införskaffat vissa saker redan. Såklart! Eftersom jag har redan hela hallen klar i huvudet innan jag börjar... typ! =)
Annars om jag inte får fonden som knallorange, så skulle jag kunna tänka mig den i en typ sådan här tapet... detta är dock ett tyg, men skulle vara grymt fint som tapet.
Tyg från jotex som jag skulle kunna tänka mig som tapet.
Denna bänk till hallen har vi köpt, den heter Kauai och kommer från Jysk... Jysk är ju mitt värsta butik, eftersom jag tycker att allt därifrån bara ramlar isär. Men vår tv-bänk som jag älskar är därifrån och den har iof faktiskt hållt, så jag hoppas på denna också. Den var inte jättedyr heller... kostade runt 7-800 kr på rea. Har jag för mig?
Sedan dess då... Vita fina Trones från Ikea. De har utgått i vitt, det finns bara svart och röd kvar så jag hittade mina på en loppissajt på FB för 99 kr. Det var ganska lagom pris, nya kostar dem 349 kr eller något sånt? Jaja.. jag ska iaf ha mina i bredd bredvid varandra. Egenligen så skulle jag behöva 3 till, men dessa får räcka så länge tills jag hittar fler till bra pris. 
Sedan har jag ett klocka/gökur från Bolia form av ett hus, kan dock inte hitta någon bra bild på det.
Jag har även lite annat smått och gott som ett vitt nyckelskåp, en familytavla, samt säkert mer saker som jag inte kommer ihåg just nu. Jo, en svart postlåda från bruka som jag tänkte samla alla räkningar i.