Inspiration och glädje!

Denna blogg kommer att handla om förvaring, inredning och annat om mitt boende.

Balkongen

Kategori: Kotkagatan

Igår rensade jag ut allt på balkongen och skrubbade den ren, nu är det bara fönstrena kvar att putsa. Sen slängde jag ut gräsmatte-mattan, och var iväg till K-rauta och köpte en ny, 98 kr löpm. vet inte om det är dyrt, för jag orkade inte åka till Bauhaus för att jämföra, men 3 meter vart det iaf.. Så idag har jag rullat ut den, och skurit till den, det är ltie kvar att skära, men det får jag göra i morgon. Jag sålde även våran kökslampa till Marie idag... så nu är det borta!

Sålt och säljes

Kategori: Kotkagatan

Detta ska säljas och det överstrykna är sålt!
Nästan alla vhs - barnfilmer
Lite babybarnsaker
Bilbarnstol
Tripp-Trapp
Tuvas vagn
Barnkläder på Tradera

Några böcker
Lite smycken
Köksbordet + stolarna + lampan
mer baby-leksaker

Soffan
Skänkskåpet i köket
Våran säng

Tuvas säng - står i garaget och väntar på att hamna på blocket.
Några Billy - bokhyllor i bok
Tv-bänken - Billy i bok

Cd - pelare Billy i bok
Böcker
- dock har jag en hel del kvar, men mkt är sålt.
Snickarbänk för barn
Lampor
Hallbyrån

Skötbordet
Resesängen

Så...

Kategori: Kotkagatan

nu har vi sålt iväg bilbarnstolen, vagnen och tripp trapp stolen, nu har vi en stol-på-stol från Babybjörn kvar, en resesäng, lite babyleksaker typ plingplonggrejer.... Vi har även en snickarbänk som skall säljas av och div annat...

Sålt!

Kategori: Kotkagatan

Tuvas vagn är nu såld! Idag ska några komma och hämta bilbarnstolen och tripptrappstolen hoppas jag. Tripptrappen har folk ringt å mejlat som galningar på, så den lär jag ju bli av med ganska snabbt... men man blir ändå lite girig när folk ringer så mkt, för det betyder ju att man har ett lågt pris, å då slår ju tanken en, att skulle jag ha haft ett liiiite högre pris eller?
image57image58image59

Tuvas Tripptrapp ska bort

Kategori: Malvavägen

Och vi ska köpa denna istället, för den tar mindre plats! AGAM heter den!
image57

Tuvas säng

Kategori: Malvavägen

Det här kommer att bli Tuvas säng, hon vill ha en säng där man kan sova uppe i, + en koja under, så då blir denna perfekt, jag kommer att sy gardiner som man kan dra för där under och även lägga dit en madrass och sätta upp en lampa i kojan. Man kan även måla nåt längst den vita kanten på sidan av sängen... vet inte vad än bara... eller kanske bara sätta upp en bård med hästar, eftersom Tuva vill ha ett hästrum?
image53 

Ikeamöbler

Kategori: Malvavägen

Idag har vi varit på Ikea, vi hittade en hallbyrå iaf, hoppas att den passar storleksmässigt i hallen. Hemnes heter den och ser ut så här:
image52
Sedan köpte jag en sån här, eftersom jag vart så himla sugen på att altra en, efter att ha sett en som Muhren gjort.
image54

Leksaker säljes

Kategori: Kotkagatan

Idag har jag sålt iväg lite babyleksaker, har nog lika mkt kvar iof, en babypulka vart jag av med också! =)) Så nu har Leo nåt att åka i, i vinter...

Rensat järnet!

Kategori: Kotkagatan

Idag har vi rensat hela våran källare, å vad vi har kastat grejer...  Så himla skönt, jag har halva förrådet med grejer vi ska ha kvar, inkl 6 tomma kartonger ungefär, och andra halvan med sånt som ska säljas. Massa barnleksaker, bilbarnstol, babybjörns stol på stol, skötväska, vagn, resesäng osv.. ska bli helt underbart när vi är av med allt det.
Massa prydnadsgrejer också, som delfin-lyktor och annat skrot, även en del lampor ska bort!

Vi kastade säkert en tredjedel av allt vi hade i källaren idag. Det känns underbart!! Snart kanske vi kan få ner vårat nya matsalsbord som vi har köpt!

Nu är vi på jakt efter ett riktigt tåligt köksbord, som barnen kan "hacka" besticken i, utan att det blir märken direkt!

Blivande pysselrum

Kategori: Malvavägen

Jag vill gärna ha en text på väggen, som typ det här:

image49image50

Dessa bilder är lånade, men nåt liknade sånt vill jag ha, fast det ska vara pysselinspirerat!

Jämförelsebilder:

Kategori: Malvavägen

Jag tänkte att jag lägger bilderna bredvid varandra så kan man jämföra dem..
image47image48

Nu har vi hittat ännu mer möbler..

Kategori: Malvavägen

på mio förstås =)
Vi var där i går å hämtade vårat matsalsbord som kom 3 veckor för tidigt... sånt händer ju aldrig, förutom när man inte vill att det ska hända! Iaf så sålde vi vårat vi hade igår å får väl tillbringa helgen med att sätta ihop det nya.

iaf så hittade vi ju nya möbler, å det var dem här! Vi vet inte riktigt än vilka vi ska ha, så jag slänger bara in bilder på alla vi tycker om, så får vi väl välja sen...
Här kommer först en soffa som är jätteskön att sitta i, det är en 2 sits + en 3 sits i skinn, och sedan kommer en i tyg som också var skön att sitta i. frågan är vilken vi ska ta. Jag vill nog helst ha tyg, men gillade nog den första bättre i utformningen. Det är svårt detta.. J. tycker att skinn är mer praktiskt med tanke på barnen å det kan jag väl hålla med om! Vi har ju ett tag att fundera...
image44image43image45

Ett hyllplan som jag gillade, mest för att det är i ek å passar bra in i huset tror jag... =)
image46
Här är det andra skåpet, det är nästan likadant som Oden, men lite lägre, men lite bredare. Detta heter Peppar. Och skulle passa lite bättre in, eftersom det är samma serie som tv-bänken. Men det spelar som sagt inte så stor roll, vilket vi tar, för båda är fina...
Alla möbler är lånade från Mios hemsida.
image42