Inspiration och glädje!

Denna blogg kommer att handla om förvaring, inredning och annat om mitt boende.

Ny förskola

Kategori: Malvavägen

Tuva har fått plats på en förskola där vi ska bo. Vi var där idag. De personal jag träffade verkade jättebra, men jag gillade inte lokalerna. Skulle behövas en total uppfräschning där. Men det verkade de inte ha pengar till.
I morgon ska vi kolla på 2 andra förskolor, en som jag vill ha in fialotta på, men som inte har några platser... *gråter* jaja, det är väl nån mening med det också.

förresten, fsk som vi kollade på idag vart jag lite fundersan på ang. en annan sak. Jag är allergisk mot personal som står ute på gården och pratar med varandra istället för att vara med barnen. Här stod 3 st å babblade. Ingen var med barnen då, utan barnen cyklade omkring och lekte utan personalens uppmärksamhet. Hoppas att det var en engångsföreteelse och det var inte Tuvas avdelning som var ute.

*håller tummarna* för att vi ska få tag på en bra plats snart...

Vår nuvarande lägenhet!

Kategori: Kotkagatan

Här kommer lite bilder på vår nuvarande lägenhet:

Kök, vardagsrum, sovrum, W´s rum, balkong och ute, hall, badrum, planritning och utomhus..


Nu ligger vår lägenhet ute på visning...

Kategori: Kotkagatan

Shit, jag börjar redan få ont i magen, tänk om inte nån kommer på visningen, tänk om vi får jättelite för den... usch, detta är stort!!

Kan det inte vara över nu, så att vi kan flytta in igen i vår lägenhet? Alltså bära tillbaka våra möbler osv..

Jag längtar mer än någonsin efter att få flytta till huset nu. Det känns så himla overkligt. Tänk att det är vårat snart och att vi får ta dit våra möbler osv... behöver jag säga att jag längtar??

Mäklaren har fotat vår lägenhet nu

Kategori: Kotkagatan

Igår var mäklaren här och fotade våran lägenhet. De kommer nog ut på nätet på torsdag... hur jag nu ska kunna vänta så länge. Visningen är den 21 okt.
Vill att allt ska vara klart nu!! Vet inte hur jag ska hinna med att städa ur alla skåp och garderober bara, för J kör jour i 2 veckor framöver, och i helgen är det grovstäd på Tuvas dagis... Pust och stön!! Vill bara slippa alla måsten och bara ta det lugnt...

Jag är lite orolig över att jag inte får ut så mkt för vår nuvarande lägenhet som jag vill ha... Vi är ute lite sent kan jag tycka, och jag vill ju som alla andra ha ut så mkt som möjligt för den.

Under en miljon så är jag inte nöjd, och det får jag aldrig för den!! Men men.. .vi har iaf ett hus å se fram emot att bo i, å det är huvudsaken!! 

Nä, nu blir det nog sängen iaf, börjar bli trött, och har så himla ont i huvudet... *gnäll*


Ha det!! KRAMAS!!

Rensar och fixar

Kategori: Kotkagatan

Snart är det visning på vår lägenhet. Vi ska ha visningen den 21 september, och på torsdag kommer mäklaren och fotar. *panik*
Det är iof ganska bra, för det betyder att vi verkligen behöver sätta fart för att komma till skott och fixa klart det som ska fixas här hemma... men det är ändå lite panik!!

Vi har iaf lagt golv i nästan hela lägenheten förutom i sovrummet.
Badrummet är inte heller fixat. Men det får duga! Vi har även målat om i vardagsrummet och det vart grymt bra.
Jag ska ha samma färg i mitt blivande pysselrum har jag bestämt!

Nu är det bara 2 månader kvar till vi flyttar.
Dock har jag ännu inte nån dagisplats till lillfialotta. Så jag ska skriva ihop en begäran (så att håbo kommun har nåt att avslå) om att få ha henne kvar på hennes nuvarande förskola.
Men försöka duger.