Inspiration och glädje!

Denna blogg kommer att handla om förvaring, inredning och annat om mitt boende.

Shoppat och fixat

Kategori: Malvavägen

Nu har vi målat om vardagsrummet hemma, och lagt nytt golv. Vi har även lagt nytt golv i köket. Satt nya lister i båda rummen och nu ska vi snart börja måla om dörrfoder och dörrlisterna. De är sen 76, så dem är mer gula än vita.
Så snart börjar operation ommålning.

Idag har vi varit på Bauhaus och köpt en ny kökslampa, och nya gardiner till vardagsrummet i lägenheten, måste ha nya till visningen.
Jag hittade också ett svart tyg med stora döskallar som jag ska sy gardiner till Willes nya rum. Han gillade tyget. När Tuva såg det så ville hon ha rosa döskalletyg.. hmm... ska försöka övertala henne till att kanske nåt tyg med hästar el prinsessor kanske är finare? Det känns mer som hon också, och just nu är hon inne i en riktig Wille-period, allt han ska ha, ska hon också ha... som typ pokemon å liknande.. *himlar med ögonen* =))

Bilder på mina inköp kommer lite senare..

Nya köksbordet har vi satt upp.

Kategori: Kotkagatan

Vi har nu satt upp nya köksbordet, och det blev jättefint, dock så behöver vi en ny kökslampa eftersom vi sålde den gamla.
Idag var jag och barnen till Ikea å skulle köpa en stol till T. så att hon når upp till bordet när vi ska äta. Dock var den slut... så T. frågade, men mamma!! Hur ska jag nu kunna äta då??

Jaa du, lilla gumman, vi får väl lösa det igenom att du får använda BB stol på stol så länge kanske?

Annars har det var ganska lugnt på blivande husfronten nu ett tag.
Vi har rensat lite hemma, tänkte att jag skulle ta hit mäklarn nån dag så att han får säga vad vi ska göra för att öka värdet på lägenheten...