Inspiration och glädje!

Denna blogg kommer att handla om förvaring, inredning och annat om mitt boende.

Barnsängar bla...

Kategori: Malvavägen

Jag har hittat en superbra sida till ett företag som heter Möbelmagasinet å ligger i Spånga här i Sthlm. Perfekt juh, jag har hittat massa underbara lite roligare barnsängar, med lite prinsess och riddartema å sånt... de är ganska dyra, men man kan ju hämta idéer å kanske köpa lite tillbehör från dem, om man inte köper deras sängar... hmm.. ja här är länken iaf:
http://www.mobelmagasinet.se/

Dessa möbler vill vi köpa.

Kategori: Malvavägen

Vi har hittat detta vitrinskåp som vi tycker är fint. Det finns på Mio och heter Oden och är också i Ek.
image31
Det ska vi ha i vardagsrummet, tillsammans med detta vardagsrumsbord som heter Bretagne också från Mio.
image32
Vi hittade även en TV-bänk på Mio som heter Peppar som vi vill ha. Det är dock svart på bilden, men vi ska ha ett i Ek.
image33
Vi har även hittat tavellister som vi vill ha lite överallt i huset, bla i sovrummet och vardagsrum och den heter nog Living om jag inte minns helt fel på Mio. Dock fanns det inte nån bild på dem. Men jag hittade nåt liknande på Ikeas hemsida å de ser ut så här:
image35
Sen hittade vi en säng på Mio som vi gillar som heter Ellen, dock lite dyr så vi får se hur det blir med den. Det är iaf med 2 sängbord till. Och den ser ut så här:
image36
Och till en ny säng så måste man ju att ett fint överkast, och ett sådant hittade jag på Hemtex och J vill nog helst ha det beige/vita å för mig kvittar det om det är det eller det bruna.
image37
Till mitt pysselrum vill jag ha detta skrivbord från Ikea, det heter Mikael.
image38
Sedan måste jag ju ha lite ny förvaring, å då passar dessa bra, till lite småpryttlar å sånt, typ stämpeldynor, stämplar å sånt. Den här heter Fira och finns också på Ikea.
image39

Nytt bord

Kategori: Malvavägen

Igår var vi i väg till Mio och köpte ett nytt matsalsbord. 6900 kr för ett bord i Ek med 6 stolar till och skinnklädsel på dynorna. Det ser ut så här, å det kommer vecka 25. Det har kostat det dubbla, så vi kände att vi passar på när det är ett bra pris på det. På bilden visas ett mindre bord, med bara fyra stolar.
image30

Här är huset vi har köpt! Eller iaf lagt handpenning på!

Kategori: Malvavägen

image1
image4image5image6image7image8image9image10image11image12image13image14image15image16image17image18image19image20image21image22image23image24image25image26image29image28image2image3

Halloj!

Kategori: Allmänt

Här är min nya blogg... Den kommer att handla om vårat nya hus vi har köpt å kommer att flytta in i December.  Jag kommer även att lägga in massor som handlar om inredning till huset.